Jump to content


Photo

Mantra Lite Startup Message


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 andyw00d

andyw00d

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 December 2018 - 10:46 AM

Hi

got  a mantra lite console running 1.37  ( was occuring before on 1.30 - tried update to see if it fixed)

 

on booting a momentary message is displayed (can only capture it by video of display)

 

[   0.044847] missing device node for CPU 0

[   0.044905] missing device node for CPU 0

[   0.044927] missing device node for CPU 0

[   0.044946] missing device node for CPU 0

 

we are starting to run this with a mantra wing now

all seems to startup OK but we do get the very occaisional 'freeze' or unprompted reboot

 

whats going on ?

 

 


  • 0

#2 andyw00d

andyw00d

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 December 2018 - 10:47 AM

sorry should be

 

CPU0

CPU1

CPU2

CPU3


  • 0

#3 LSC TechSupport

LSC TechSupport

    Guru

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,270 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Interests:My wife and two daughters, Water skiing, Sleeping :-)

Posted 09 December 2018 - 06:59 PM

This is nothing to be concerned about.

 

The errors are not real, they are a fault with the Linux OS we use on Mantra Lite. They do not mean anything, but they are an issue, as it looks like there is a problem.

 

You can ignore them completely - any issues you are having are nothing to do with errors.

 

 

BTW. We have upgraded to a new OS in the soon to be released v2.00 of Mantra Lite, and these messages will no longer appear :-)


  • 0
Regards
Richie Mickan
TechSupport
LSC Lighting Systems
LSC Web Site
Email me


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users