Jump to content


Photo

Viewing A Selected Channel


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 11ramo

11ramo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland

Posted 21 August 2015 - 05:44 AM

Hello !

 

Sorry for my bad english...

 

What i would like to request is to view a selected channel. Same feature than Compulite Spark " exam " ( enter the channel number, press " exam " and: a list of memories ( cue list ) where the channel appears and its the intensity ).

 

Now i have to go through the cue list to find the info of that one specific channel.

 

 


  • 0

#2 bman63

bman63

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 posts
  • Gender:Male
  • Location:sweden

Posted 21 August 2015 - 07:20 AM

In the desktop version of clarity you can view all ch in a cue easy.

select the cue in the list you want in control booth. then drag the handle at the right of the to your left and a pane opens with all the info you need. 

Im not sure if this works on the desk at all.

Attached File  Screen Shot 2015-08-21 at 14.17.02.jpg   79.58KB   1 downloads


  • 0

#3 11ramo

11ramo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland

Posted 21 August 2015 - 09:10 AM

Thank for tip bman63 ! Never noticed that. And thats great when i want to check the cue list. 

But no, that`s not what i mean/want. What i mean is: i like to know ch 15 intensity in the cue list. But now i have to check every cue in the list ( all 73 cues at the moment ). So the shortcut would be nice. 

 

I use LX600 and LX300 console.


  • 0

#4 bman63

bman63

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 posts
  • Gender:Male
  • Location:sweden

Posted 21 August 2015 - 09:30 AM

A list with ch15 of all of your 73 cues?

I use the intensity Levels tab for that.


  • 0

#5 11ramo

11ramo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland

Posted 21 August 2015 - 09:50 AM

But you have to still select the cue to check channel intensity.

 

I have over 240 dimmer channel and sometimes i lost track how i recorded it ( for example: that ch 15 ). So it will be easier to check just the channel and not the all the cues you have been making.

 

Is it easier to understand if i say it is " theater thing " ? Just heard that this thing that i am asking for is " theater thing ".

 

Sorry, my english or sweden is not enough. Tyvärr.  

 

Thanks anyway.


  • 0

#6 Klaus Bolte

Klaus Bolte

    Advanced Member

  • Beta Testers
  • PipPipPip
  • 181 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany

Posted 21 August 2015 - 03:07 PM

Hello 11ramo,

you can use the "Intensity Levels" window, it has a lot of options to tweak it to your needs.

For sure this is not like the Compulite "Exam" function.

I also had this on my wishlist and it`s on the roadmap for LX and Clarity, but i don`t now when it will find place in a new release.

If more user ask for the same function it will get a higher priorty for the software development ...

 

Regards,

Klaus


  • 0

#7 bman63

bman63

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 posts
  • Gender:Male
  • Location:sweden

Posted 22 August 2015 - 02:26 AM

Yes understand how you mean. would be nice if you have lots of dimmer.

+1


  • 0

#8 LSC TechSupport

LSC TechSupport

    Guru

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,270 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Interests:My wife and two daughters, Water skiing, Sleeping :-)

Posted 07 September 2015 - 12:10 AM

Exam is on the list, but as Klaus says, it is very low. We will push it up the priority list a bit based on how many users want/need it.


  • 0
Regards
Richie Mickan
TechSupport
LSC Lighting Systems
LSC Web Site
Email me

#9 11ramo

11ramo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland

Posted 17 May 2016 - 06:46 AM

So how low is it in your list ? I know i sound like STASI/NSA agent but i want to know what my dimmers do... I´m frustrated right now 


  • 0

#10 LSC TechSupport

LSC TechSupport

    Guru

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,270 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Interests:My wife and two daughters, Water skiing, Sleeping :-)

Posted 18 May 2016 - 11:45 PM

Unfortunately at the moment you are the only user asking for an Exam function, so there is very little chance of it happenning anytime soon.


  • 0
Regards
Richie Mickan
TechSupport
LSC Lighting Systems
LSC Web Site
Email me

#11 Klaus Bolte

Klaus Bolte

    Advanced Member

  • Beta Testers
  • PipPipPip
  • 181 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany

Posted 19 May 2016 - 01:02 AM

+1, and here is the next user asking for the exam function ...


  • 0

#12 Timon

Timon

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts

Posted 25 May 2016 - 09:17 AM

+1 :)


  • 0

#13 dumbo2000

dumbo2000

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Viersen - Germany
  • Interests:Macbook pro OSX, Dell XPS-15, VX10, 2xCT-2, Capture Argo Basic, Arkaos Mediamaster express

Posted 14 July 2018 - 02:53 AM

+1
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users