Jump to content


Photo

Display Audio Fil Timecode


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Timon

Timon

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts

Posted 07 February 2015 - 08:16 AM

Hi all:)

Is it possible to se timecode of a play audio fil on the console or mac?
iam going to program a event whit 30 act, and have to program the light from som timecode cues from the actors. så when I press go the audio fils starts playing and the light will changes on the time. but I can see the timecode of the play audio fils.
I cant use the lean function because I cant see the time ;(
  • 0

#2 Klaus Bolte

Klaus Bolte

    Advanced Member

  • Beta Testers
  • PipPipPip
  • 181 posts
  • Gender:Male
  • Location:Berlin, Germany

Posted 09 February 2015 - 05:31 AM

Hello Timon,

it is hard to follow you ..., if you load the track into clarity for playback there is no timecode generated.

The track will always start with 0:00 and you can only use the learn function.

If the track comes from a multitracker or a sequenzer may than you can conect MTC or LTC to the console

(if the track has a timecode lane and the interface is working).

Clarity V2.3 will have the timline-feature which will solve this issues with in clarty loaded files.

 

http://forum.lscligh...code-mp3-track/

 

Never forget a look in the manual often helps ...

 

Regards,

Klaus


  • 0

#3 LSC TechSupport

LSC TechSupport

    Guru

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Interests:My wife and two daughters, Water skiing, Sleeping :-)

Posted 09 February 2015 - 06:14 PM

v2.3 should be out next week :-)


  • 0
Regards
Richie Mickan
TechSupport
LSC Lighting Systems
LSC Web Site
Email me

#4 Timon

Timon

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts

Posted 12 February 2015 - 04:06 PM

Once agin thank you! And sorry but couldn't find it in the manual.

Thanks for your help and time :)
  • 0

#5 LSC TechSupport

LSC TechSupport

    Guru

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Interests:My wife and two daughters, Water skiing, Sleeping :-)

Posted 12 February 2015 - 07:00 PM

v2.3 is out.

 

Have a play with Timelines  :D


  • 0
Regards
Richie Mickan
TechSupport
LSC Lighting Systems
LSC Web Site
Email me

#6 Ben Miller

Ben Miller

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Munich, Germany
  • Interests:Beer, Diving, Sleeping

Posted 02 March 2015 - 12:03 PM

Hi Richie,

I was just about to put in a feature request for Timecode cue scripting... just downloaded 2.3 and I'm checking out Timelines. It's looking good!  :)

 

Ben


  • 0

#7 Pero

Pero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia

Posted 03 March 2015 - 04:55 AM

Hi Richie,

I've finaly try Timeline last night and it's realy simple and good. However, it took me some time to figure out that Audio Resources pane should be setted up prior to Timeline use. With that in mind it should be nice to have Audio button in the timeline window too, it would be more intuitive. I would like to hear what other members think of this.


Cheers,
  • 0

Pero Trifuljesku

 

Total Light, Belgrade


#8 LSC TechSupport

LSC TechSupport

    Guru

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,280 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia
  • Interests:My wife and two daughters, Water skiing, Sleeping :-)

Posted 03 March 2015 - 05:13 PM

Good idea Pero. We like Intuitive :)  


  • 0
Regards
Richie Mickan
TechSupport
LSC Lighting Systems
LSC Web Site
Email me


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users